Het Karperveen

Supported by:

 

Het Karperveen is een privé domein van net geen 3ha dat steeds exclusief wordt verhuurd. Het domein is volledig omheind en is dankzij de vakantiewoning een ontzettend populaire "combi-vis-familie" vakantiebestemming!

Het Karperveen is een echt veenwater. De meeste obstakels zijn inmiddels verwijderd maar het aanzicht van de verdronken bomen en veenhopen doet meteen denken aan het beroemde Franse Rainbow Lake, vandaar noemen vissers het soms wel “Mini Rainbow”.
Het domein wordt steeds exclusief verhuurd aan groepen van maximaal 4 vissers, en natuurlijk eventuele partners en kinderen. U heeft dus steeds het volledige domein ter uwer beschikking.

 

Controleer hier de beschikbaarheid en reserveer jou visvakantie!

" Het Karperveen "

Het Karperveen is een waar vissersparadijs, maar het vissen op Het Karperveen vereist enige ervaring met dressuur-wateren en wiervisserij. Dit maakt Het Karperveen dan ook tot een water met een hoge moeilijkheidsgraad.
Er zijn 3 Raptor rubberboten en onthaakmatten, schepnetten en weighslings van JRC inbegrepen bij je verblijf op Het Karperveen.

Aan het water ligt een vakantiewoning, voorzien van alle comfort. De open haard binnen en de vuurkorf buiten zorgen voor onvergetelijke avonden...
 

Er zijn twee 2 dubbele bedden voorzien en er kunnen nog enkele extra bedchairs in de woning worden gezet. Er is een volledig geëquipeerde keuken aanwezig, badkamer met douche en een zeer ruime woonkamer.
De woning krijgt zijn elektriciteit van een grote (stille) stroomgenerator. De afrekening van het verbruik doen we bij uw vertrek.
Op 5 min van het domein zijn alle nodige winkels gelegen zoals grootwarenhuizen, bakkers, apotheek, frituur.
Honden zijn toegelaten maar het gebruik van poepzakjes is vanzelfsprekend verplicht en in de woning moeten onze viervoeters in een bench.

" De historiek "

Het Karperveen zit al 4 generaties binnen onze familie en werd door grootvader geschapen naar wat het vandaag nog steeds is. Al die jaren werd er enkel en alleen gevist door de familie en vrienden. Hierdoor heeft het Karperveen een heel persoonlijk karakter. Ieder putje, kuiltje en grashomp werd door heen de jaren gevormd door moeder natuur.

Ook vele vissen gaan een hele tijd terug in de geschiedenis. Het bestand is doorheen de jaren op een evenwichtige manier aangevuld en is er niets van de nostalgie van weleer verloren gegaan.

 

Download hier het reglement 

Naam: Het Karperveen
Groote: 3ha domein - 1,5ha water
Bodem: overwegend zachte veen bodem met harde zand- en grindplaten
Algemeen profiel: Tientallen eilandjes, rietkragen, lelievelden en wierbedden.
Diepte: tot 1,8m
Moeilijkheid: 8/10 dressuurwater
Aantal vissers: max 4
Aantal hengels: max 12 in totaal
Bereikbaarheid: met de wagen tot aan de stek
Prijs zonder woning: weekend 575€ - midweek 695€ - week 1095€
Prijs incl. woning: weekend 775€ - midweek 995€ - week 1495€
Waarborg: 150 € ter plaatse te betalen bij aankomst
Poets service: 50€ (verplicht wanneer er honden mee komen)
Aankomst & vertrek: weekend: vrijdag 12u tot maandag 10u; midweek: maandag 12u tot vrijdag 10u; week: maandag 12u tot maandag 10u

Wij verhuren ook materiaal!
Klik hier voor meer info

Reserveer nu!

(indien intresse in het huisje, vul in bij checkout!)

Nieuwe uitzetting